CAW Boom Mechelen Lier

U bent hier

Circus Ronaldo veilt tegen onrecht!

23.06

Circus Ronaldo veilt tegen onrecht!

Opbrengst veiling voor vluchthuis

In het kader van het stadsfestival OP.RECHT.MECHELEN. heeft Circus Ronaldo als stadsartiest samen met fotograaf Benny De Grove 10 foto's gemaakt over onrecht.
Deze foto's zijn tot nu tentoongesteld in het Cultuurcentrum Mechelen en sommige foto's zijn nog steeds in het groot te ontdekken in het straatbeeld van Mechelen.
Om hun ongenoegen over onrecht nog kracht bij te zetten, wil Circus Ronaldo graag deze 10 afdrukken veilen en de opbrengst van deze veiling schenken aan Het Emma Huis. Dat is het vluchthuis van CAW Boom Mechelen Lier.
Het vluchthuis vangt vrouwen, met of zonder kinderen, op die te maken krijgen met familiaal geweld. Ze krijgen een veilig onderdak en er wordt samen met hen gewerkt aan een grotere zelfstandigheid en weerbaarheid, zodat ze de kracht terug vinden om hun eigen leven in handen te nemen.

Hoe werkt de veiling, die vandaag startte via Facebook: Je vindt op de pagina de 10 foto's en een tekst van Danny Ronaldo op canvas. Deze 11 items zijn te koop. De foto's zijn gedrukt op een dibond plaat en de afmetingen staan bij de foto. Als je een bod wil plaatsen kan je dit doen door een opmerking te plaatsen. Opgelet: niet antwoorden op een vroeger geplaatst bod, maar telkens een nieuwe opmerking plaatsen, zo blijven ze allemaal zichtbaar. De veiling loopt af op 30 juni om 12u. Ga via deze link naar de veiling op facebook.

Wij willen alvast Circus Ronaldo bedanken voor dit fantastische initiatief! De mensen van het circus tonen hun goed hart en zetten zich oprecht in tegen onrecht. We kunnen deze opbrengst bovendien heel goed gebruiken voor het vluchthuis.