CAW Boom Mechelen Lier

U bent hier

Crisis? Bel 015 695 695

Je komt dan bij het onthaal van CAW Boom Mechelen Lier terecht.

Indien nodig verbinden ze jou dan door naar het Crisisinterventiecentrum (CIC). Buiten de openingsuren van CAW Boom Mechelen Lier, kom je via ons nummer rechtstreeks bij het Crisisinterventiecentrum uit. Dat is 24u/24u en 7 dagen op 7 bereikbaar.

Buiten de openingsuren kan je steeds contact opnemen met Tele-Onthaal op het nummer 106. Dit nummer is 24u/24u en 7 dagen op 7 bereikbaar.

Bij een levensbedreigende situatie: bel de politie op het nummer 101. Heb je dringend medische hulp nodig, bel dan onmiddellijk het alarmnummer 112.

Zit je in een situatie van misbruik, geweld of kindermishandeling, of ken je iemand die in zo’n situatie zit? Bel het gratis telefoonnummer 1712 voor informatie en advies.

Wat we kunnen doen

Als de problemen uit de hand lopen, bekijken we samen met jou welke actie er nodig is. Veiligheid is onze allereerste zorg.
In een crisissituatie kan je nood hebben aan verschillende zaken. Een tijdelijke rustperiode, een opvangplaats, een snel advies, gesprekken om te zoeken wat je wil veranderen, een doorverwijzing naar meer aangepaste hulp,...Bij het zoeken naar (opvang)mogelijkheden zullen we steeds samen met jou kiezen voor de minst ingrijpende oplossing.

We werken samen met heel wat andere organisaties om oplossingen aan te kunnen bieden in een crisissituatie.