CAW Boom Mechelen Lier

U bent hier

Nieuws

In deze rubriek vind je een overzicht van nieuws uit het CAW.
Nieuwsberichten uit de regionale CAW’s vertellen je over het reilen en zeilen in de dagelijkse praktijk, over nieuwe projecten, vacatures of activiteiten.
Nieuws uit de sector geeft je een beeld van ontwikkelingen in het Vlaams welzijnsbeleid, CAW-standpunten, CAW-projecten in de steigers en initiatieven van partners die we als CAW een warm hart toedragen en mee willen verspreiden.
Circus Ronaldo veilt tegen onrecht
23.06.17

In het kader van het stadsfestival OP.RECHT.MECHELEN. heeft Circus Ronaldo als stadsartiest samen met fotograaf Benny De Grove 10 foto's gemaakt over onrecht.

Overkop
08.06.17

Wij bouwen een brug tussen kwetsbare jongeren en hulpverlening. We zorgen ervoor dat jongeren zelf hulp durven zoeken én dat hulpverleners weten hoe ze jongeren kunnen bereiken.

24.04.17

In december 2016 hebben we acties georganiseerd in het kader van Music for Life. We konden de middelen goed gebruiken voor ons Housing First-project.

06.04.17

Zorg: vroeger en nu

We hebben ons als CAW in 2014 in een gebouw met een verhaal gevestigd: het Oud Moederhuis in Mechelen. Decennialang zijn hier kinderen geboren, was dit een plek van vreugde en verdriet. Maar het Oud Moederhuis had nog een andere functie tijdens Wereldoorlog II.

Pagina's