CAW Boom Mechelen Lier

U bent hier

Over het CAW

Over het CAW

Iedereen heeft het wel eens moeilijk...

Dat hoort bij het leven. Soms kan je terecht bij vrienden en familie. Of vind je er zelf een weg doorheen. Maar iedereen kent ook momenten dat het helemaal niet meer lukt. En daar heb je recht op. Maar iedereen heeft ook recht op goede hulp.

Daarvoor is het CAW er!

Centrum Algemeen Welzijnswerk Boom Mechelen Lier helpt mensen in de regio met al hun vragen en problemen die te maken hebben met welzijn. Je kan bij ons terecht met elke vraag. Een moeilijke relatie. Persoonlijke problemen. Financiële, administratieve, juridische of materiële problemen. Problemen in je gezin, familie of buurt,... We bieden ook hulp aan slachtoffers van geweld en misbruik, slachtoffers en betrokkenen van verkeersongevallen en misdrijven, en aan gedetineerden en hun naasten.

Het CAW wil meer doen

Het wil diegenen die het moeilijk hebben de nodige steun geven om zelf terug verder te kunnen. Het wil rust bieden aan diegenen die dat kwijt zijn. Het wil de mogelijkheden van mensen versterken. Het wil mensen bijstaan in het benutten van hun basisrechten. Het wil elke vorm van uitsluiting tegengaan. Het vecht voor een menswaardig leven voor iedereen. Het komt op voor gelijke kansen en streeft naar een harmonieuze samenleving.

Het CAW versterkt welzijn.
Jouw welzijn, en dat van alle anderen in onze samenleving.

Hoe?

Dat lees je op de pagina’s onder ‘Hoe wij helpen’.