CAW Boom Mechelen Lier

U bent hier

Stafmedewerker Communicatie

Organisatie
CAW Boom Mechelen Lier
Plaats van tewerkstelling
Mechelen
Solliciteren voor
03.06.2018
Type
Betaald
Regime
Voltijds

CAW Boom Mechelen Lier vzw versterkt de mogelijkheden van mensen die in hun welzijn bedreigd zijn. Zo kunnen zij hun rechten realiseren en zich opnieuw verbinden met zichzelf, hun omgeving en de samenleving. Hierbij vertrekt CAW Boom Mechelen Lier vanuit de eigenheid en de krachten van de cliënt zelf en stimuleert en motiveert het zijn zelfredzaamheid Naast het bieden van deskundige hulp informeren en sensibiliseren we het publiek en instanties rond welzijnsbedreigende situaties. We werken samen met andere actoren in het welzijnswerk en belendende sectoren en ondersteunen welzijnsbevorderende initiatieven. De vragen, belangen en krachten van cliënten staan in alles wat we doen centraal.

Met de nodige deskundigheid, openheid en oprechte interesse werken de medewerkers in overleg met de cliënt aan een traject op maat. Welzijnsbedreigende factoren die de ontwikkeling van cliënten beletten worden gesignaleerd om zo bij te dragen tot noodzakelijke veranderingen.

CAW Boom Mechelen Lier vzw telt zo’n 70-tal medewerkers verspreid over verschillende teams die zich op de hulpverlening richten en die worden ondersteund door een secretariaat, staf- en beleidsmedewerkers, teamverantwoordelijken en de directie. Voor de staf is CAW Boom Mechelen Lier op zoek naar een stafmedewerker communicatie.

Functiebeschrijving

Als stafmedewerker ben je verantwoordelijk voor het communicatiebeleid. Je voornaamste focus ligt op het ontwikkelen, coördineren en begeleiden van de interne en externe communicatieacties van de organisatie. Je stimuleert en coacht de directie, staf, teamverantwoordelijken en teams bij het opzetten van de interne en externe communicatie en scherpt zo de communicatiegevoeligheid verder aan. Je bewaakt de huisstijl en de kwaliteit van de communicatie.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de implementatie van het sectorale actieplan diversiteit en help je er mee voor te zorgen dat CAW Boom Mechelen Lier doordrongen geraakt van het diversiteitsdenken.

Als stafmedewerker ressorteer je hiërarchisch onder de Coördinator HR & Staf, je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

Profiel

Je beschikt over een bachelorsdiploma en hebt ervaring als communicatiemedewerker waarin je bewezen hebt communicatiemedia en communicatiemiddelen te gebruiken..

Je slaagt er in om een communicatiestrategie te ontwikkelen, dit in een communicatieplan vast te leggen en de communicatiekanalen af te stemmen op de huidige en toekomstige behoeften van de organisatie en haar stakeholders.

Je bent proactief en kan autonoom je werk organiseren, maar je houdt er ook van samen te werken met intern en externe betrokkenen.

Je kan jezelf volledig terugvinden in het diversiteitsdenken van de CAW-sector.

Wij zijn een organisatie in volle ontwikkeling wat vraagt om vastberadenheid, stressbestendigheid en flexibiliteit. Je diploma’s en kennis zijn belangrijk, maar je inzet, je zin om te leren en je interesse in de sector is voor ons minstens zo belangrijk.

Aanbod

  • Indiensttreding: zo snel mogelijk

  • Contract: onbepaalde duur, tewerkstelling tussen 80% en 100% bespreekbaar

  • Verloning: marktconform barema volgens PC 319.01 met erkenning van relevante anciënniteit

  •  2 extra feestdagen, 4 extra verlofdagen + 1 extra verlofdag per 5 jaar anciënniteit

  • Gratis treinabonnement of kilometervergoeding woon-werk (privé vervoermiddel of De Lijn) of fietsvergoeding

  • Hospitalisatieverzekering

  • Omniumverzekering dienstverplaatsingen

  • Locatie van tewerkstelling: Mechelen

Sollicitatieprocedure

Voor meer info over de functie en het uitgebreide functieprofiel kan je terecht bij Gertjan Eenens, Coördinator HR & Staf, gertjan.eenens@cawboommechelenlier.be, 0475 26 64 20.

Sollicitaties dienen d.m.v. een uitgebreide motivatiebrief en actuele cv te gebeuren via volgende link: https://www.antonhr.be/recruitment/application.aspx?v=6484e55f-c8c5-4769-937a-62236ca87278&c=fcd268bd-1db7-489e-b365-47711b63c9db&l=2067

Reageer meteen op deze vacature en plaats je vacature via het webformulier want wij werken niet met een deadline, maar sluiten de vacature af van zodra er voldoende valabele kandidaten hebben gesolliciteerd.

Gepubliceerd op 08.05.2018